Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Opora za zapestje Prim AirMed AM205G

Opora za zapestje Prim AirMed AM205G

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opora za zapestje Prim AirMed AM205G je skrbno zasnovan medicinski pripomoček, ki zagotavlja učinkovito podporo in zaščito za vaše zapestje, še posebej pri težavah, kot so sindrom karpalnega kanala, tendinitis ali poškodbe. Ta ortoza je izdelana iz trpežnih, a lahkih materialov, ki omogočajo, da koža diha, kar zagotavlja udobje skozi ves dan. Sestavljena je iz treh slojev – pene, velurja in gobice – ki so med seboj brezšivno povezani, kar zmanjšuje možnost draženja kože.

Anatomsko oblikovana opora vključuje upogibljive aluminijaste medialno-lateralne plošče, ki se popolnoma prilagodijo obliki vašega zapestja in zagotavljajo potrebno imobilizacijo. To pomaga pri omejevanju neželenih gibov, ki bi lahko poslabšali poškodbo ali povzročili bolečino, hkrati pa pomaga zmanjševati vnetje. Z nastavljivim trakom za zapiranje in dodatno individualno kompresijo zapestja, ta opora omogoča enostavno prilagajanje po meri, ki ustreza različnim obsegom in potrebam uporabnikov.

Dolžina opore je 20,5 cm in je na voljo v dveh velikostih: S (obseg zapestja 14-18 cm) in L (obseg zapestja 18-22 cm). Je bilateralna, kar pomeni, da je primerna tako za levo kot za desno zapestje. Pri uporabi je pomembno izbrati ustrezno velikost in ne prekomerno stiskati, da se izognete nelagodju.

Za vzdrževanje ortoze je priporočeno ročno pranje s hladno vodo in nevtralnim milom, pri čemer je treba snemljive opornice pred pranjem odstraniti. Ortoza je oblikovana tako, da služi svojemu namenu čim dlje, pri čemer je nujno upoštevati navodila za pravilno vzdrževanje.