Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Odrasli slinček z lovilcem hrane

Odrasli slinček z lovilcem hrane

Na zalogi
Predvidena dostava do 15. 4. 2024
Šifra izdelka: 5107
Količina:
29,28
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 15. 4. 2024
Šifra izdelka: 5107
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Odrasli slinček z lovilcem hrane je odlična rešitev za ohranjanje čistih oblačil med obroki ali drugimi dejavnostmi, kjer je možno umazati oblačila. S tem izdelkom lahko učinkovito zaščitite oblačila in posteljo pred umazanijo in vlago.

Ena izmed ključnih lastnosti tega slinčka je vpojna podlaga, ki je sposobna absorbirati tekočino in preprečuje kapljanje. Tako se lahko sproščeno lotite svojih vsakodnevnih dejavnosti, brez strahu pred madeži na vaših najljubših oblačilih.

Predpasnik je izdelan iz visokokakovostnega poliestra, ki je neprepusten za vlago, hkrati pa je enostaven za čiščenje. Praktični lovilec hrane, nameščen na spodnjem delu predpasnika, preprečuje, da bi hrana, ki zdrsne po površini, končala na oblačilih ali postelji.

Dodatna funkcionalnost predpasnika je zbirna vrečka, ki jo je mogoče ločeno odpreti s pritiskom na zatič. To omogoča enostavno odstranjevanje ostankov hrane po uporabi, kar olajša čiščenje in vzdrževanje izdelka.

Predpasnik ima tudi praktično zanko na vratu, ki omogoča enostavno zapiranje in odpiranje. Širino predpasnika lahko individualno prilagodite, kar zagotavlja udobno in prilagodljivo uporabo za vsakega posameznika.

Zahvaljujoč preprosti zaponki z režo/čepom lahko pacient samostojno oblači in slači predpasnik, kar je še posebej koristno za tiste, ki potrebujejo večjo samostojnost pri vsakodnevnih opravilih.

Odrasli slinček z lovilcem hrane je zanesljiv, praktičen in funkcionalen izdelek, ki bo olajšal vaše življenje in vam omogočil večjo udobje in samostojnost pri vsakodnevnih aktivnostih.

Tehnični podatki