Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Negovalni kombinezon

Negovalni kombinezon

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Negovalni kombinezon je zasnovan posebej za osebe z demenco, ki trpijo zaradi inkontinence. Zavedamo se, da je samostojno oblačenje za te ljudi izziv, zato vam predstavljamo kombinezon, ki olajša negovalne procese in izboljša kakovost njihovega življenja.

Demenco pogosto spremlja želja po samostojnosti pri oblačenju in slačenju, kar pa lahko povzroči resne posledice na zdravju, če težav ne opazimo pravočasno. Negovalni kombinezon omogoča preprosto oblačenje in slačenje ter preprečuje ohlajanje telesa, kar lahko povzroči, da se uporabnik sam sleče kot to ni primerno. Poleg tega kombinezon preprečuje razna obremenjujoča dejanja, kot je neželeno izvlečenje inkontinenčnega materiala.

Zasnovan s praktično diagonalno zadrgo na hrbtu, kombinezon olajša oblačenje in slačenje ter preprečuje neprijeten pritisk na hrbtenico. Nožna zadrga z dodatnim varnostnim gumbom omogoča enostavno menjavo materiala za inkontinenco in preprečuje, da bi se bolnik sam slekel. Mehak in koži prijazen material zagotavlja maksimalno udobje, medtem ko so dolgi rokavi in noge primerni za vse vremenske pogoje.

Kombinezon je na voljo v treh svetlih barvah in je enako primeren za moške in ženske. Z njim boste negovalne procese poenostavili, uporabnikom pa povrnili delček samostojnosti in udobja.

Tehnični podatki