Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Negovalni kombinezon SLIM

Negovalni kombinezon SLIM

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Negovalni kombinezon SLIM je posebej primeren za osebe z demenco, ki trpijo za inkontinenco. Osebe z demenco imajo velikokrat potrebo po nepotrebnem slačenju. Če to ostane neopaženo, lahko nastanejo resne posledice. Osebe same ne opazijo, da se morajo ponovno obleči, ali pa tega ne morejo storiti sami. To lahko privede do ohlajanja telesa z resnimi posledicami. Osebe, ki trpijo za demenco in inkontinenco, velikokrat izvlečejo svoj inkontinenčni material. Poleg širjenja bakterij in patogenov to povzroča resno psihološko in fizično obremenitev za negovalca. Z uporabo kombinezona postane skrbniški proces veliko lažji, kar vodi v povečanje kakovosti življenja tako za uporabnike kot za negovalce.

Negovalni kombinezon SLIM pokriva večino zahtev sodobnega kombinezona v negi. Praktična diagonalna zadrga čez hrbet preprečuje pritisne točke na hrbtenici in zagotavlja, da kombinezon ni treba potegniti čez glavo. To olajša negovalcu slačenje in oblačenje uporabnika ter preprečuje, da bi se uporabniki sami slačili. Zadrga na nogah z dodatnim varnostnim gumbom zagotavlja zelo enostavno menjavo inkontinenčnega materiala, vendar otežuje uporabniku lastno slačenje. Mehak in koži prijazen material zagotavlja največje udobje nošenja.

Kombinezon s kratkimi rokavi in nogami je na voljo v treh živahnih barvah. Ta kombinezon, ki se lepo prilega telesu, je enako primeren za moške in ženske.

Tehnični podatki