Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Kopalniški in sanitarni program / Nastavek za WC z ročaji univerzalen

Nastavek za WC z ročaji univerzalen

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0703 - Nastavek za toaletno školjko
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Nastavek za WC z ročaji univerzalen je nepogrešljiv pripomoček, namenjen izboljšanju varnosti in udobja v kopalnici. Ta izdelek je še posebej koristen za starejše osebe, posameznike z omejeno mobilnostjo in vse, ki okrevajo po operaciji. S povečanjem višine WC školjke se znatno zmanjša napor, potreben za sedenje in vstajanje, kar omogoča lažje in manj naporno opravljanje vsakodnevnih potreb.

Ta univerzalni nastavek za WC se prilega večini standardnih WC školjk. Opremljen je z nastavljivimi ročaji, ki nudijo dodatno oporo in stabilnost. Ročaji se lahko enostavno premaknejo ali odstranijo glede na želje uporabnika, kar omogoča prilagodljivo pomoč glede na posamezne potrebe. Trdni ročaji omogočajo uporabnikom, da z rokami pridobijo dodatno oporo, kar olajša spuščanje na WC školjko ali vstajanje z nje.

Nastavek za WC z ročaji univerzalen omogoča tudi prilagajanje višine samega nastavka, s tremi možnostmi: 8,5 cm, 12 cm ali 15,5 cm. Ta prilagodljivost zagotavlja, da lahko nastavek zadovolji specifične potrebe različnih uporabnikov, kar prinaša optimalno udobje in enostavnost uporabe.

Namestitev univerzalnega nastavka za WC je enostavna in varna. Trdno se pritrdi na WC školjko na enak način kot običajen WC sedež, kar zagotavlja stabilnost in varnost med uporabo. Ta trdna pritrditev preprečuje premikanje ali zibanje, kar prinaša mir vsem uporabnikom in skrbnikom.

Nastavek za WC z ročaji univerzalen je izdelan iz trpežnih materialov, kar zagotavlja, da bo prenesel vsakodnevno uporabo. Njegova gladka, konturirana površina je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar spodbuja higieno in udobje. Poleg tega je nastavek lahek in prenosljiv, kar omogoča enostavno premikanje ali potovanje z njim, če je to potrebno.

Ta izdelek je idealen za vsakogar, ki ima težave pri uporabi standardne WC školjke. Z zmanjšanjem obremenitve kolen in kolkov pomaga preprečevati padce in poškodbe. Ne glede na to, ali se spopadate z začasnimi omejitvami ali kroničnimi stanji, nastavek za WC z ročaji univerzalen ponuja preprosto, a učinkovito rešitev za izboljšanje varnosti in samostojnosti v kopalnici.

Skratka, nastavek za WC z ročaji univerzalen je vsestranski, varen in uporabniku prijazen izdelek, ki izboljšuje varnost in udobje v kopalnici. Je neprecenljivo orodje za starejše, invalide in vse, ki potrebujejo dodatno oporo med vsakodnevnimi rutinami.

Tehnični podatki