Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Merilnik krvnega tlaka Digi-Tech Plus nadlahtni

Merilnik krvnega tlaka Digi-Tech Plus nadlahtni

Po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra izdelka: 5146
Količina:
32,90
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5146
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Merilnik krvnega tlaka Digi-Tech Plus nadlahtni predstavlja zanesljivo rešitev za domače spremljanje krvnega tlaka, posebej zasnovan za potrebe starejših uporabnikov. Naprava, ki izkorišča sodobno tehnologijo oscilometrije, omogoča natančno merjenje sistoličnega in diastoličnega tlaka. To zagotavlja točne in zanesljive rezultate pri vsaki uporabi, kar je ključnega pomena za nadzor in upravljanje zdravstvenega stanja.

Ergonomsko oblikovana manšeta se prilagaja obsegu nadlahti od 22 do 32 cm, kar omogoča uporabo pri različnih velikostih rok brez neprijetnosti. Merilnik je kompakten in lahek, kar omogoča enostavno prenašanje – idealno za tiste, ki potrebujejo redno spremljanje tlaka tudi zunaj doma. Napredne funkcije, kot so avtomatsko napihovanje manšete in elektronsko nadzorovano spuščanje zraka, uporabnikom omogočajo lahkotno in samostojno uporabo.

Posebna funkcija merilnika omogoča shranjevanje meritev za dva različna uporabnika, kar je praktično v gospodinjstvih z več osebami, ki potrebujejo spremljanje krvnega tlaka. Prilagodljivost naprave se kaže tudi v dvojnem načinu napajanja; deluje tako na baterije kot na električni adapter, kar omogoča uporabo v različnih okoljih in situacijah.

Merilnik krvnega tlaka Digi-Tech Plus nadlahtni je izredno primeren za starejše uporabnike, saj je uporaba intuitivna in ne zahteva tehničnega znanja. Z nakupom tega merilnika si boste zagotovili orodje, ki ne samo da olajša redno spremljanje vašega zdravstvenega stanja, ampak tudi prispeva k večji samostojnosti in boljši kvaliteti življenja.

Tehnični podatki