Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Jogi rjuha je praktičen in nepogrešljiv pripomoček za vse, ki uporabljajo električne negovalne postelje, zlasti v domačem okolju. Ta vrsta rjuhe je posebej zasnovana, da ostane na mestu tudi pri pogostem spreminjanju položaja postelje, kar je pogosto pri osebah, ki potrebujejo posebno nego. Glavni razlog za uporabo jogi rjuhe je njena sposobnost, da se ne sleče iz vzmetnice, tudi ko se vzglavje dvigne. To je še posebej pomembno, saj preprečuje gubanje materiala, ki lahko vodi do preležanin pri bolnikih, ki preživijo veliko časa v postelji.

Jogi rjuha je izdelana iz kvalitetnega bombaža, materiala, ki je znan po svoji mehkobi, vzdržljivosti in sposobnosti, da koži omogoča dihanje. Bombažni material ne le da zagotavlja udobje skozi vse leto, temveč je tudi enostaven za vzdrževanje, saj ga lahko peremo v pralnem stroju, kar zagotavlja higieničnost in čistost.

Zaradi svoje napenjalne funkcije, jogi rjuha zagotavlja tesno prileganje k vsaki vzmetnici, kar odpravlja težave z drsenjem in zmečkanostjo. Elastični robovi omogočajo enostavno namestitev in odstranjevanje rjuhe, kar je še posebej koristno za osebe, ki imajo omejeno gibljivost ali za negovalce, ki skrbijo za starejše ali bolne.

Investicija v kvalitetno jogi rjuho je investicija v udobje in zdravje. Starejši in nepoučeni uporabniki bodo cenili preprostost uporabe in vzdrževanja, poleg tega pa jogi rjuha zmanjšuje tveganje za razvoj preležanin, kar je ključno za izboljšanje kakovosti življenja v domačem okolju. Jogi rjuha ni le funkcionalna, ampak tudi estetsko privlačna, saj je na voljo v različnih barvah in vzorcih, ki se lahko uskladijo z ostalo posteljnino.

Tehnični podatki