Invalidski voziček Steelman XL

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0504 - Voziček na ročni pogon standardni
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Univerzalni invalidski voziček za težje uporabnike STEELMAN XL s posebno močno in zanesljivo konstrukcijo je namenjen ljudem s težo do 180 kg z začasnimi ali dolgotrajnimi težavami z gibanjem. Invalidski voziček se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem za samostojno gibanje z vrtenjem kovinskih pogonskih lokov na zadnjih kolesih. Invalidski voziček lahko poganja tudi spremljevalec z uporabo potisnih ročic, nameščenih nad naslonom.

Celotna višina invalidskega vozička je od 86 do 101 cm. Konstrukcija vozička je izdelana iz jekla, pobarvana, z elementom v obliki križa, zato se invalidski voziček zlahka zloži in je primeren za prevoz.

Sedež in naslonjalo invalidskega vozička sta oblazinjena.

Nasloni za roke se odstranijo s pritrdilnimi elementi, njihova višina je 24 cm.

Odstranljivi, obračajoči se vstran, po višini nastavljivi (28-38 cm) podstavki za noge z odstranljivim trakom za oporo za teleta.

Parkirne zavore so na obeh straneh invalidskega vozička.

Kolesa, naslone za roke in stopalke je možno hitro in enostavno odstraniti, kar olajša transport vozička v avtomobilu ali shranjevanje doma.

Invalidski vozički serije SteelMan XL imajo zaščito pred prevrnitvijo, ki je na voziček nameščena tovarniško. Ta ukrep zmanjšuje tveganje prevrnitve, zlasti pri vožnji v hrib ali pri premagovanju cestnih neravnin. Paket invalidskega vozička vključuje še odsevnike, komplet orodja za nastavitev ter navodila za uporabo in vzdrževanje.

Za naše stranke, ki iščejo zanesljivo rešitev za ohranjanje samostojnosti kljub omejeni mobilnosti, je Invalidski voziček Steelman XL odlična izbira. Njegova enostavna uporaba in možnost prilagoditve poskrbijo, da je voziček idealen za vsakodnevno uporabo in prilagodljiv za različne življenjske sloge.

Tehnični podatki