Invalidski voziček Steelman Transit

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0504 - Voziček na ročni pogon standardni
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS na dan
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Invalidski voziček Steelman Transit predstavlja zanesljivo in trdno rešitev za ljudi z začasnimi ali dolgotrajnimi težavami z mobilnostjo. Namenjen je posameznikom s telesno težo do 120 kg. Voziček je primeren tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Konstrukcija vozička je izdelana iz kovine, ki je pobarvana in vsebuje križno oblikovane elemente, zaradi česar je voziček enostavno zložljiv in primeren za prevoz. Za zlaganje vozička odstranite ali dvignite naslone za noge. Vedno obrnite naslone za noge na stran ali jih dvignite, da lahko lažje vstopite ali izstopite iz vozička.

Nasloni za roke na vozičku so snemljivi, kar olajša sedenje ali izstopanje s strani vozička. Ko je oseba v vozičku, morajo biti nasloni za roke zaklenjeni. Voziček ima tudi parkirne zavore, nameščene na obeh straneh nad zadnjimi kolesi. Parkirne zavore morajo biti aktivirane pri vstopanju ali izstopanju iz vozička, ne smejo pa se uporabljati za zmanjševanje hitrosti med vožnjo.

Naslon za hrbet in sedež sta oblazinjena, kar zagotavlja dodatno udobje. Nasloni za noge so odstranljivi, vrtljivi, nastavljivi po višini in opremljeni s pasovi za podporo pet.

Invalidski voziček Steelman Transit je nepogrešljiv pripomoček, ki uporabnikom omogoča večjo samostojnost in udobno mobilnost.

Tehnični podatki