Pokličite nas 030 633 332
Zadovoljstvo kupcev
4,9
je ocena naših kupcev na Googlu.
Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 50 € krijemo stroške dostave.
Preverjena kakovost izdelkov
Smo najboljši v Sloveniji pri reševanju težav starejših.
Domov / Nasveti in novosti / Novosti in novice / Zdravo živeti in dobro se imeti

Zdravo živeti in dobro se imeti

Novosti in novice

V petek, 3.6.2022 se je podjetje Blaginja d.o.o. s svojimi produkti in storitvami predstavljalo na Dnevu odprtih vrat Zdravstvenega doma Ivančna Gorica.

Dan je potekal pod sloganom »Zdravo živeti in dobro se imeti«. Strokovnjaki iz različnih zdravstvenih področij in državnih programov, so predstavljali svoje poslanstvo, opravljali brezplačne meritve krvnega sladkorja, telesne sestave, krvnega tlaka,….. ter delili nasvete za ohranjanje in krepitev zdravja.

Predstavljeni so bili nacionalni programi: DORA, ZORA in SVIT,  obiskovalce na naši stojnici pa so najbolj privabili različni medicinski pripomočki, ki so ustvarjeni zato, da vam in vašim bližnjim olajšajo bivanje, hkrati pa vam pomagajo pri okrevanju in rehabilitaciji.

Med obiskovalci smo izvedli tudi krajšo anketo o poznavanju našega podjetja Blaginja d.o.o. – specializirane prodaje na področju medicinskih pripomočkov, ter izžrebali srečnega nagrajenca – prejemnika Inhalatorja OMRON CompAIR.

Izžrebali srečnega nagrajenca – prejemnika Inhalatorja OMRON CompAIR.

Se vidimo na prihodnjem dnevu odprtih vrat.

Imate kakšno vprašanje glede medicinskih pripomočkov?

Naročilo z domačega kavča
Dostava na dom
Osebni pristop
Strokovno svetovanje
Osveščanje strank

Prijavite se na naše e -novice

Naše e-novice so izobraževalne kot tudi zabavne. Še najmanj pa so prodajne. Ljudje jih zelo radi berejo, saj je iz njih zelo veliko naučijo.

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-novice.