Zadovoljstvo kupcev
4,9
je ocena naših kupcev na Googlu.
Preverjena kakovost izdelkov
Smo najboljši v Sloveniji pri reševanju težav starejših.
Domov / Nasveti in novosti / Novosti in novice / Zdravo živeti in dobro se imeti

Zdravo živeti in dobro se imeti

Novosti in novice

V petek, 3.6.2022 se je podjetje Blaginja d.o.o. s svojimi produkti in storitvami predstavljalo na Dnevu odprtih vrat Zdravstvenega doma Ivančna Gorica.

Dan je potekal pod sloganom »Zdravo živeti in dobro se imeti«. Strokovnjaki iz različnih zdravstvenih področij in državnih programov, so predstavljali svoje poslanstvo, opravljali brezplačne meritve krvnega sladkorja, telesne sestave, krvnega tlaka,….. ter delili nasvete za ohranjanje in krepitev zdravja.

Predstavljeni so bili nacionalni programi: DORA, ZORA in SVIT,  obiskovalce na naši stojnici pa so najbolj privabili različni medicinski pripomočki, ki so ustvarjeni zato, da vam in vašim bližnjim olajšajo bivanje, hkrati pa vam pomagajo pri okrevanju in rehabilitaciji.

Med obiskovalci smo izvedli tudi krajšo anketo o poznavanju našega podjetja Blaginja d.o.o. – specializirane prodaje na področju medicinskih pripomočkov, ter izžrebali srečnega nagrajenca – prejemnika Inhalatorja OMRON CompAIR.

Izžrebali srečnega nagrajenca – prejemnika Inhalatorja OMRON CompAIR.

Se vidimo na prihodnjem dnevu odprtih vrat.

Prijavite se na naše e -novice

Naše e-novice so izobraževalne kot tudi zabavne. Še najmanj pa so prodajne. Ljudje jih zelo radi berejo, saj je iz njih zelo veliko naučijo.

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-novice.