Akcija!
 

Počivalnik Lady WI

436,00539,00

Počivalnik za sprostitev

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Počivalnik Lady WI je moderen, izredno udoben in funkcionalen počivalnik, ki nudi več sedečih položajev in omogoča uporabniku najti najudobnejši in najprimernejši položaj.

Enosed Lady Wi priporočamo starejšim osebam s težavami pri gibanju in osebam z bolečimi v sklepih, seveda pa je primeren tudi za preprosto domačo sprostitev.

Uporabnik lahko hrbtni naslon spusti vse do skoraj vodoravnega položaja, kjer lahko uživa v popolni sprostitvi.

Počivalnik Lady WI je idealna rešitev za tiste, ki se težko usedejo ali vstanejo iz sedečega položaja.

Enosed je opremljen z izjemno mehkim in pomičnim hrbtnim naslonjalom, ki imitira oblike slapov – tako oblikovano naslonjalo nudi uporabniku še dodatno podporo za hrbet.

Zelo udobna je tudi opora za noge, ki služi kot podaljšek sedeža. V žep ob strani stola pa lahko shranite priložen upravljalnik, kakšno knjigo ali pa časopis.

Na voljo imamo dve različici naslanjača. Prva ima en motor, ki hrati uravnava naslon in nožni del. Na voljo pa je tudi različica z dvema motorjema, kar omogoča neodvisno gibanje naslona in nožnika in zaradi tega še boljšo boljšo nastavitev sedeža.

Ob prednaročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dodatne informacije

Počivalnik - barva/moč

Bež 1 motor, Bež 2 motorja, Bordo rdeča 1 motor, Bordo rdeča 2 motorja, Modra 1 motor, Modra 2 motorja, Tarakota 1 motor, Tarakota 2 motorja, Zelena 1 motor, Zelena 2 motorja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Počivalnik Lady WI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja