Wellion Calla, 50 testnih lističev + brezplačen merilnik krvnega sladkorja

23,50

Merilni lističi za zanesljivo merjenje glukoze v krvi.

Na zalogi

Šifra: 1712 Kategorija:
 

Opis

Ob nakupu testnih lističev vam poleg brezplačno podarimo merilnik krvnega sladkorja Calla Light

 

Wellion Calla testni lističi so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.

 

Med razvojem Wellion Calla merilnih lističev so se odločili za uporabniku priročno velikost, kar omogoča  enostavno jemanje iz vsebnika ter varno vnašanje merilnega lističa v režo merilnika.

 

Zgornjo in spodnjo stran lističa enostavno razlikujejo tudi slepi ali bolniki z okvaro vida. Konica, kjer se kri vsrka v reakcijsko območje pa je zaradi dimenzije lističa dovolj daleč od merilnika, s čimer se prepreči kontaminacija merilnika s krvjo.

 

Wellion Calla merilni lističi so visokotehnološki izdelki. Lističi so izdelani v različnih plasteh, ki vsebujejo elektrode, vstavljene s prefinjenim postopkom. Biološki substrat – glukoza oksidaza – se nahaja v reakcijski coni merilnega lističa v smislu visoko natančnega razpršilca.

 

Glukoza oksidaza je encim, ki reagira z glukozo v krvi na zelo specifičen način. V tej reakciji se ustvari določena količina električnega toka, ki se izračuna in pretvori v  vsebnost glukoze v krvi, prikazane na zaslonu Calla merilnika.

 

Sodobni merilni lističi Wellion Calla ne potrebujejo kodiranja in zato se pri uporabi izognemo pomembnemu vzroku napak pri merjenju.

 

Uporabni z vsemi Wellion CALLA merilniki glukoze v krvi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wellion Calla, 50 testnih lističev + brezplačen merilnik krvnega sladkorja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja