Zadovoljstvo kupcev
4,9
je ocena naših kupcev na Googlu.
Preverjena kakovost izdelkov
Smo najboljši v Sloveniji pri reševanju težav starejših.
Domov / Nasveti in novosti / Novosti in novice / Obiskali smo Rehacare 2022

Obiskali smo Rehacare 2022

Novosti in novice

V mesecu septembru se je v nemškem Düsseldorfu odvijal REHACARE – največji mednarodni strokovni sejem in kongres za rehabilitacijo, preventivo, integracijo in nego na svetu.

Gibalna oviranost in druge zdravstvene težave zaradi poškodb ali bolezni, starajoče se prebivalstvo, daljša pričakovana življenjska doba in s tem povezani problemi z zdravstveno nego narekujejo iskanje novih rešitev, ki bodo ljudem omogočale, da bodo lahko čim dlje samostojno živeli doma. Podobno velja tudi za delovno vključenost prebivalstva. Za uspešno in učinkovito spopadanje s temi problemi potrebujejo zdravstveni delavci in prizadeti najnovejša spoznanja ter pripomočke in storitve. Tako domači kot tuji razstavljavci predstavijo vsako leto na sejmu REHACARE INTERNATIONAL bogat spekter inovacij in izboljšav.

Posebnost tega sejma je, da ni namenjen samo strokovni javnosti temveč tudi uporabnikom. Druga posebnost pa je, da približno tretjino razstavljavcev predstavljajo skupine za samopomoč ter različne socialne službe in mreže. Tako je dosežena sinergija med proizvajalci in strokovnjaki ter vsemi tistimi, ki sodelujejo v procesu preventive in rehabilitacije.

Sejem hkrati ponuja tudi odlično priložnost za navezovanje poslovnih stikov in izmenjavo izkušenj.

Ekipa Blaginje d.o.o. se je tudi letos odpravila na sejem. Srečali smo se z našimi poslovnimi partnerji, ki so nam predstavili novosti na številnih področjih. Stkali smo nova poznanstva in verjamemo, da bomo nekaj od novosti, predstavljenih na sejmu, tudi uspešno predstavili v Sloveniji.

Prijavite se na naše e -novice

Naše e-novice so izobraževalne kot tudi zabavne. Še najmanj pa so prodajne. Ljudje jih zelo radi berejo, saj je iz njih zelo veliko naučijo.

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-novice.