Pokličite nas 030 633 332
Zadovoljstvo kupcev
4,9
je ocena naših kupcev na Googlu.
Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 50 € krijemo stroške dostave.
Preverjena kakovost izdelkov
Smo najboljši v Sloveniji pri reševanju težav starejših.

Medicinska sestra v specializirani prodajalni z medicinskimi pripomočki (M/Ž)

 1. Naziv delovnega mesta: Medicinska sestra v specializirani prodajalni z medicinskimi pripomočki (M/Ž).
 2. Lokacija delovnega mesta:
  – Ljubljana – Vodnikova cesta 105, Ljubljana (1 prosto delovno mesto)
  – Novo Mesto – Ljubljanska cesta 22, Novo Mesto (1 prosto delovno mesto)
 3. Plača: Osnovna začetna bruto plača je od 1350 EUR do 1800 EUR (odvisno od izkušenj in znanja). Poleg osnovne plače je mesečno mogoče pridobiti tudi pribitek na osnovno plačo za dolgoročno delovno uspešnost in kratkoročno delovno uspešnost. Delodajalec praviloma enkrat letno opravi pregled plač zaposlenih. Na podlagi pregleda plač in v odvisnosti od razpoložljivih sredstev lahko delodajalec delavcu spremeni višino plače. Pri podajanju predlogov za povišanje plače se v največji meri mora upoštevati delavčevo uspešnost pri delu, kompetence, znanja in veščine.
 4. Bonitete: Maksimalno izplačilo zneska za malico na delovni dan; delovna uspešnost pri preseganju planov dela; brezplačno parkirišče.
 5. Pogodba: Sklepamo zaposlitev za 12 mesecev s 3 mesečno poskusno dobo. Po izteku pogodbe v primeru izpolnitve pričakovanj sklenemo pogodbo za nedoločen čas.
 6. Delovni čas: Od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.00 ob sredah od 8.00 do 18.00. Vikendi in prazniki prosti.
 7. Nadure: Nadure se delajo redko, v kolikor so, se izplačajo.
 8. Opis delovnega mesta: Delo poteka v prodajnem salonu, kjer je glavna naloga izdaja in izposoja medicinskih pripomočkov starostnikom in njihovim svojcem. Pri tem je potrebno svetovanje o pravilni uporabi pripomočkov kot tudi pomoč pri izbiri pripomočkov, s kateri bomo rešili njihove težave. Stranke prihajajo v salon ali iščejo pomoč preko telefona, katerim v veselje pristopimo v pomoč pri reševanju in iskanju rešitev za njihove težave. Poleg tega je potrebno izvajati tudi prodajo izdelkov iz naše ponudbe in rokovanje z blagajno. Vzdrževati je potrebno red in urejenost prodajnega salona. Delo obsega tudi pakiranje in pripravo paketov za pošiljanje preko pošte.
 9. Dolžnosti in odgovornosti: Dolžnost izbranega kandidata bo doseganje mesečnega plana (kratkoročna delovna uspešnost), maksimalna profesionalnost in ustrežljivost našim strankam. Storitev mora biti do strank popolna saj moramo vzdrževati našo oceno na 4,9/5 (dolgoročna delovna uspešnost).
 10. Izobrazba in izkušnje: Kandidat mora imeti vsaj 5. stopnjo medicinske ali farmacevtski smeri. Prednost bodo imeli kandidati, ki bodo imeli izkušnje z nego bolnika ali z delom v prodaji.
 11. Sposobnosti: samozavest, komunikativnost, prijaznost, pozitivna naravnanost, dobra organiziranost, natančnost in odgovornost pri delu z denarjem, delavnost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost pri opravljanju dela, sposobnost hitrega učenja, tekoče in odlično znanje slovenskega jezika, občutek za čistočo in osebno urejenost, upoštevanje navodil delodajalca, zagotavljanje popolne storitve našim strankam.
 12. Pričakovanja: Ob prihodu dobite določenega mentorja, ki vas bo naučil vse kar morate znati. Imamo zelo dober sistem učenja tako prodaje kot tudi spoznavanje medicinskih pripomočkov. Od vas se pričakuje, da ste v roku 2-3 mesecev samostojni pri delovnem procesu. Po 3 mesecih ste vključeni v proces delovne uspešnosti, ki vam postavi mesečni plan in vam omogoča tudi večjo mesečno plačilo.
 13. Cilji podjetja: So vzdrževanje hitre rasti poslovanja podjetja in zagotavljanje popolne storitve našim strankam. Naš cilje je, da imamo pozitivno klimo v podjetju med zaposlenimi, kjer se vsi dobro počutimo in kjer so vsi odgovorni za pozitivno vzdušje v ekipi. Zaradi tega imamo tudi večkrat letno različne team buildinge in izobraževanja.

ČE SE PREPOZNATE V ZGORAJ NAVEDENIH DELOVNIH POGOJIH KLIKNITE NA SPODNJO POVEZAVO IN PREVERITE ALI BI VAM DELO USTREZALO