Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Zložljiv električni invalidski voziček Dragonfly Slim

Zložljiv električni invalidski voziček Dragonfly Slim

Po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra izdelka: 5226
Količina:
1.390,00
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 5226
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Zložljiv električni invalidski voziček Dragonfly Slim je inovativna rešitev za mobilnost, ki združuje izjemno zmogljivost, lahkotnost in praktičnost. Ta napredni voziček je zasnovan z mislijo na uporabnika, ki potrebuje zanesljivo in enostavno prevozno sredstvo za ohranjanje svoje samostojnosti in mobilnosti v vsakdanjem življenju.

Ena izmed ključnih prednosti zložljivega električnega invalidskega vozička Dragonfly Slim je njegova majhnost in lahkotnost, ki omogočata maksimalno prenosljivost in enostavno shranjevanje, idealno za potovanja ali prevoz v avtomobilu. S svojim inovativnim mehanizmom za zlaganje je voziček izjemno preprost za uporabo, kar omogoča hitro in enostavno pripravo na potovanje ali shranjevanje v omejenem prostoru.

Minimalističen dizajn vozička Dragonfly Slim je zasnovan tako, da zmanjša težo in maso, ne da bi pri tem žrtvoval funkcionalnost ali udobje. Njegova ergonomska oblika omogoča udobno sedenje, medtem ko pnevmatska kolesa zagotavljajo gladko vožnjo tako na urejenih površinah kot tudi na neravnem terenu.

Uporabniku prijazne funkcije, kot so izbira strani krnila med desno ali levo stranjo, standardna zadnja kolesa proti prevračanju, zložljiva podpora za noge in pnevmatska kolesa na sprednji in zadnji strani, zagotavljajo varno in udobno izkušnjo vožnje.

Voziček Dragonfly Slim je odlična izbira za vsakogar, ki potrebuje zanesljivo in praktično prevozno sredstvo za ohranjanje neodvisnosti in mobilnosti.

Tehnični podatki