Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco Vir Special od Tosame

Vložki za inkontinenco Vir Special od Tosame

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco Vir Special od Tosame so visokokakovostni higienski izdelki, namenjeni olajšanju vsakodnevnih težav z inkontinenco. Razviti in izdelani v Sloveniji, ti vložki zagotavljajo učinkovito zaščito in diskretnost za uporabnike vseh starostnih skupin, še posebej pa so prilagojeni potrebam starejših.

Jedro vložkov sestavlja trislojna celuloza, obogatena s super vpojno snovjo, ki zagotavlja hitro vpijanje in zadrževanje tekočine, kar uporabnikom omogoča, da ostanejo suhi in udobni skozi cel dan. Poleg tega posebna tehnologija nevtralizira vonj urina, kar pripomore k večji samozavesti in manj skrbi v vsakodnevnem življenju.

Vložki za inkontinenco Vir Special so zasnovani z mislijo na enostavno uporabo. Opremljeni so s samolepilnim trakom, ki zagotavlja, da vložek ostane na mestu, ne glede na aktivnost uporabnika. Individualno pakiranje vsakega vložka pa pripomore k higieničnosti in praktičnosti, saj lahko uporabniki vložke enostavno vzamejo s seboj, kamorkoli grejo.

Za enkratno uporabo, ti vložki ponujajo optimalno rešitev za tiste, ki se soočajo z izzivi inkontinence, ne da bi pri tem žrtvovali svoje aktivno življenje. Ob uporabi vložka ga preprosto odlepite in zavržete, kar zagotavlja čisto in preprosto ravnanje. Ne samo, da izboljšujejo kakovost življenja, ampak uporabnikom omogočajo, da nadaljujejo s svojimi dnevnimi aktivnostmi z občutkom varnosti in samozavesti.