Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco Molicare PAD

Vložki za inkontinenco Molicare PAD

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco Molicare PAD so zanesljiva rešitev za vse, ki se soočajo s težavami nenadzorovanega uhajanja urina. Ti vložki so zasnovani tako, da zagotavljajo visoko raven varnosti in udobja. Njihova edinstvena struktura omogoča hitro vpijanje tekočine v notranje jedro vložka, kar na površini ustvarja občutek suhosti, tudi pri večji količini urina. Zasnova vložka je prilagojena za enostavno namestitev na spodnje perilo, s čimer se uporabnikom omogoča, da ostanejo aktivni in samozavestni skozi ves dan.

Napredna tehnologija nevtralizatorja vonja zmanjša možnost neprijetnih vonjav, tako da se uporabniki lahko počutijo sveže in čisto. Materiali, uporabljeni v izdelku, so koži prijazni in dermatološko testirani, kar zmanjša tveganje za kožne draženja in omogoča dolgotrajno uporabo brez skrbi. Vložki so diskretni in tanki, kar pomeni, da so skoraj neopazni pod oblačili, obenem pa učinkoviti pri zaščiti pred uhajanjem.

Izdelek Vložki za inkontinenco Molicare PAD je idealen za vsakogar, ki išče zanesljivo zaščito, ki ne omejuje vsakdanjega življenja. Namenjen je tako ženskam kot moškim, ki cenijo diskretnost in zaščito. Zahvaljujoč visoki vpojnosti, udobju in zaščiti pred vonjavami, ti vložki predstavljajo odlično rešitev za izboljšanje kakovosti življenja posameznikov s težavami inkontinence.