Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki (predloge) / Vložek Abena Let za povečanje vpojnosti plenice

Vložek Abena Let za povečanje vpojnosti plenice

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložek Abena Let za povečanje vpojnosti plenice je zasnovan z mislijo na potrebe uporabnikov, ki se soočajo z izzivi inkontinence. Ta izdelek predstavlja inovativno rešitev, ki izboljša kakovost življenja in povečuje samostojnost posameznikov.

Vložek je posebej primeren za uporabo pri inkontinenci, kjer je potrebna dodatna vpojnost. Je izjemno funkcionalen in se lahko uporablja v kombinaciji s plenicami ali hlačnimi plenicami, kar zagotavlja dodatno zaščito in varnost.

Vložek je anatomsko oblikovan, kar zagotavlja popolno prileganje in udobje med nošenjem. Izdelan je brez zaščitne folije na eni strani, kar omogoča, da tekočina hitro prehaja in se učinkovito razporedi po vpojnem jedru. To zmanjša tveganje za razvoj neprijetnih vonjav in kožnih draženj.

Poleg tega je Vložek Abena Let izdelan iz popolnoma zračnih materialov, ki koži omogočajo dihanje, s tem pa preprečujejo nastanek vlažnega okolja, ki bi lahko vodilo do draženja.

Izdelek je prilagojen za enostavno uporabo, zato je idealen za starejše osebe ali tiste, ki morda niso seznanjeni s podobnimi pripomočki. Njegova enostavnost in funkcionalnost zagotavljata, da lahko uporabniki ostanejo aktivni in uživajo v dnevnih aktivnostih brez skrbi. Vložek Abena Let za povečanje vpojnosti plenice je ključen pripomoček za vse, ki želijo ohraniti svojo samostojnost in dostojanstvo kljub izzivom, povezanim z inkontinenco.