Na zalogi
Predvidena dostava do 17. 6. 2024
Šifra izdelka: 1426
Količina:
101,83
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0513 - Hodulja – s kolesi
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 17. 6. 2024
Šifra izdelka: 1426
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Rolator hodulja je nenadomestljiv pripomoček, ki omogoča večjo samostojnost in varnost pri hoji, zlasti za starejše in tiste z motnjami gibanja. Ta klasičen rolator, izdelan iz trpežnega jekla, ponuja izjemno podporo ter stabilnost in je zato idealen za uporabo v zunanjem okolju. Uporabniki cenijo predvsem možnost, da se ob utrujenosti lahko udobno usedejo na oblazinjeni sedež rolatorja, si vzamejo trenutek za počitek in nato nadaljujejo pot.

Za dodatno funkcionalnost je rolator opremljen s pladnjem za shranjevanje manjših predmetov in odstranljivo košaro iz jekla, ki je praktična za nošenje nakupov ali osebnih stvari. Ergonomični ročaji iz mehke gume zagotavljajo udoben oprijem, hkrati pa so nastavljivi po višini, kar omogoča prilagoditev različnim uporabnikom. Rolator je lahek in zložljiv, kar olajša njegovo shranjevanje in transport.

Ena izmed ključnih funkcij tega rolatorja so njegove zavore, nameščene na vrhu okvirja, ki delujejo dvojno: s potiskom ročice navzdol zavora zaskoči, kar je idealno za daljše postanke, medtem ko dvig ročice omogoča varno ustavljanje. Velika, vrtljiva kolesa iz trdne gume pa zagotavljajo gladko vožnjo in enostavne manevre na različnih površinah.

Rolator hodulja je odlična izbira za vse, ki želijo ohraniti svojo mobilnost in neodvisnost, kljub težavam s hojo ali drugim telesnim omejitvam. Njegova robustna konstrukcija in uporabniku prijazne funkcije omogočajo uporabnikom, da se počutijo samozavestne in varne, ko so na poti.

Funkcionalnost rolatorja z zavoro odlično prikaže spodnji video posnetek:

Tehnični podatki