Mehak pripomoček za obuvanje nogavic

Na zalogi
Predvidena dostava do 22. 7. 2024
Šifra izdelka: 2194
Količina:
32,18
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 22. 7. 2024
Šifra izdelka: 2194
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Mehak pripomoček za obuvanje nogavic je posebej oblikovan, da olajša vsakodnevno nalogo obuvanja nogavic. Pripomoček je ergonomsko oblikovan po obliki stopala, kar omogoča, da nežno obkroži stopalo in zagotavlja udobje med uporabo. Ogrodje pripomočka je oblečeno v nežno tkanino, kar ga naredi primernega za ljudi z občutljivo kožo.

Ta pripomoček je odličen za vse, ki imajo težave s sklanjanjem ali gibljivostjo, saj omogoča enostavno obuvanje nogavic brez nepotrebnega sklanjanja. Nogavico preprosto nataknete na pripomoček, primete za trakove, ki so pritrjeni na oblazinjen del, in pripomoček spustite k svojim stopalom. Na ta način se izognete neudobnim položajem, ki bi lahko obremenili hrbtenico, kolke in sklepe.

Ena izmed posebnosti tega pripomočka je super vpojni bambusov material, ki absorbira odvečno vlago in ima edinstvene protibakterijske lastnosti. Ta lastnost pomaga ohranjati zdrave noge in preprečuje neprijeten vonj, ki se lahko pojavi zaradi znojenja. Bambusov material je tudi zelo prijeten na dotik in je primeren za ljudi, ki imajo občutljivo kožo.

Mehak pripomoček za obuvanje nogavic je enostaven za čiščenje, saj ga lahko preprosto ročno operete. To pomeni, da bo pripomoček vedno svež in pripravljen za uporabo, brez neprijetnih vonjav ali umazanije, ki bi se lahko prenašala na vaše nogavice ali noge.

Pomembno je omeniti, da ta pripomoček ni primeren za uporabo s kompresijskimi nogavicami. Vendar pa je idealen za vse druge vrste nogavic, še posebej za tiste, ki imajo težave z oblačenjem zaradi omejene gibljivosti ali bolečin v sklepih.

6 razlogov, zakaj je mehak pripomoček za obuvanje nogavic tako super:

  1. Enostaven za uporabo – nogavico preprosto nataknete na pripomoček in ga spustite k stopalom brez sklanjanja.
  2. Varuje hrbtenico, kolke in sklepe – ni potrebe po izvajanju neudobnih položajev.
  3. Oblikovan po obliki stopala – zagotavlja nežno in udobno obuvanje.
  4. Nežno ogrodje – primerno za občutljivo kožo.
  5. Vpojni bambusov material – absorbira odvečno vlago in preprečuje znojenje.
  6. Protibakterijske lastnosti – ohranja noge zdrave in sveže.

Ta pripomoček je odlična izbira za vse, ki želijo ohraniti svojo samostojnost in udobje pri vsakodnevnih opravilih. Omogoča vam preprosto in hitro obuvanje nogavic brez nepotrebnih bolečin ali napora.