Prenosna deska za kopalno kad

Na zalogi
Predvidena dostava do 24. 6. 2024
Šifra izdelka: 1172
Količina:
46,27
Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0705 - Sedež za kopalno kad
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 24. 6. 2024
Šifra izdelka: 1172
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Prenosna deska za kopalno kad je izdelek, ki omogoča večjo varnost in udobje med kopanjem. Primerna je za vse, ki imajo težave z mišično močjo in gibanjem, saj omogoča enostavno prehajanje v kad in iz nje. Deska je narejena iz zelo kvalitetne plastike, ki je trpežna in ima odtočne luknje za odvajanje vode, kar zagotavlja suhost in udobje med uporabo.

Deska je opremljena z ročajem, ki je pritrjen nanjo, kar uporabniku nudi dodatno stabilnost in pomoč pri prehajanju. Ročaj omogoča trden oprijem, kar zmanjšuje tveganje za zdrs in padec med uporabo. To je še posebej pomembno za starejše osebe in tiste z omejeno gibljivostjo, saj omogoča večjo samostojnost pri vsakodnevnih opravilih.

Širina prenosne deske je nastavljiva, kar omogoča prilagajanje različnim velikostim kad. Deska je opremljena z nedrsečimi gumijastimi blazinicami, ki zagotavljajo varen in stabilen položaj deske na kadi. Gumijaste blazinice prav tako ščitijo kad pred poškodbami, saj preprečujejo drsenje in praske na površini kadi.

Prenosna deska za kopalno kad je enostavna za namestitev in uporabo. Zaradi svoje prilagodljivosti in stabilnosti je idealna za uporabo v domačem okolju. Uporabniki lahko z njo ohranijo svojo samostojnost in dostojanstvo, saj omogoča varno in udobno kopanje brez pomoči drugih oseb.

Poleg tega, da deska zagotavlja varnost, prispeva tudi k boljšemu počutju uporabnika, saj mu omogoča sproščujočo in prijetno kopalno izkušnjo. S tem pripomočkom je kopanje ponovno prijetno opravilo, ki ne povzroča skrbi ali stresa zaradi morebitnih nezgod.

Prenosna deska za kopalno kad je zasnovana tako, da ustreza potrebam starejših in gibalno oviranih oseb. Njen preprost in učinkovit dizajn omogoča, da jo lahko uporablja vsak, ne glede na svoje tehnične spretnosti ali predhodne izkušnje z medicinskimi pripomočki. Zaradi svoje trpežnosti in kakovostne izdelave bo deska dolgotrajna in zanesljiva izbira za vsakodnevno uporabo.

 

Tehnični podatki