Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Podaljšek za dajanje zdravil AirChamber PiC

Podaljšek za dajanje zdravil AirChamber PiC

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Podaljšek za dajanje zdravil AirChamber PiC je namenjen lažjemu doziranju zdravil za astmatike in osebe z respiratornimi obolenji, ki uporabljajo razpršilec za vnos zdravil, predpisanih s strani zdravnika. Ta podaljšek omogoča bolj učinkovit in lažji vnos zdravil v pljuča, kar je še posebej pomembno za starejše osebe, majhne otroke in tiste, ki se težje soočajo z uporabo standardnih inhalatorjev.

AirChamber PiC je zasnovan za uporabo doma, v bolnišnici ali na potovanju, kar omogoča veliko prilagodljivost in udobje za uporabnika. Predpriprava podaljška ni potrebna, kar pomeni, da je uporaba izjemno enostavna. Redno mesečno čiščenje podaljška je priporočljivo, saj to zagotavlja higieno in učinkovitost naprave. Pomembno je tudi omeniti, da je podaljšek namenjen uporabi enega samega uporabnika, saj uporaba istega podaljška pri več ljudeh lahko privede do okužb.

Ena izmed glavnih prednosti podaljška AirChamber PiC je njegova tehnologija križnih ventilov, ki preprečuje vstop izdihanega zraka v komoro. To omogoča kar največji izkoristek zdravila, saj se celotna doza zdravila dostavi v pljuča uporabnika. Poleg tega je komora podaljška antistatična, kar pomeni, da aerosol ostane suspendiran dlje časa, kar pacientu ponuja več časa za vdih.

Primeren je za uporabo z različnimi vrstami inhalatorjev na pritisk, kar pomeni, da ga lahko uporabljate z različnimi zdravili, predpisanimi s strani zdravnika.

Podaljšek za dajanje zdravil AirChamber PiC je torej ključni pripomoček za vse, ki potrebujejo učinkovito in varno rešitev za inhaliranje zdravil. Njegova napredna tehnologija, enostavnost uporabe in možnost sterilizacije ga postavljajo v vrh med podobnimi izdelki na trgu. Poleg tega je idealen za majhne otroke, ki prejemajo zdravila za respiratorna obolenja, saj omogoča natančno in varno doziranje zdravil, kar jim olajša dihanje in izboljša kakovost življenja.