Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Nadia, vrhunski italijanski izdelek iz linije Italia, združuje eleganco, udobje in funkcionalnost v enem. Ta počivalnik je posebej zasnovan za uporabnike, ki cenijo udobje in neodvisnost ter si želijo enostavne rešitve za sprostitev in počitek v udobju svojega doma.

Najprej je treba omeniti, da je Počivalnik Nadia na voljo v različnih konfiguracijah, kar omogoča uporabnikom, da izberejo tisto, ki najbolje ustreza njihovim potrebam. Na voljo je v 2-motorni različici, ki je opremljena z neodvisno nastavitvijo hrbtnega naslona in nastavitvijo opore za noge. Prav tako je na voljo kot standardna različica z mehanizmom E4, ki omogoča nastavitev hrbtnega naslona in neodvisno nastavitev opore za noge ter dvigovanje počivalnika. Za tiste, ki želijo največjo prilagodljivost, je na voljo tudi na zahtevo različica z 2 motorjema in mehanizmom E5, ki omogoča tudi nastavitev v ležeč položaj, vertikalni dvig pri mizi ter neodvisno nastavitev hrbtnega naslona in opore za noge.

Počivalnik Nadia je posebej priporočljiv za starejše osebe ali tiste z omejenim gibanjem, saj omogoča enostavno in udobno sprostitev ter olajša gibanje iz sedečega v stoječ položaj. Z neodvisno nastavitvijo hrbtnega naslona in opore za noge ter funkcijo dvigovanja počivalnika, uporabnikom ponuja neskončne možnosti prilagoditev, ki zagotavljajo optimalno udobje med počitkom.

Poleg tega, da je Počivalnik Nadia idealen za uporabo v domačem okolju, je primeren tudi za preprosto sprostitev po napornem dnevu. Z enostavnim upravljanjem in udobnim sedežem je ta počivalnik odlična rešitev za vse, ki si želijo kakovostnega počitka brez nepotrebnega napora.

 

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki