Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Nadia XL je poseben dvigalni stol, ki je zasnovan posebej za udobje in varnost uporabnikov z večjimi potrebami. Ta izjemni počivalnik je del priznane linije Italia in predstavlja vrhunsko rešitev za tiste, ki potrebujejo dodatno podporo in udobje med sedenjem in vstajanjem.

Priporočamo ga vsem starejšim, ki so omejeni pri gibanju, tistim, ki imate težave s sklepi in seveda tudi vsem ostalim, ki si želite zares udoben počivalnik.

Nadia XL je namenjen uporabnikom s posebnimi potrebami, saj lahko udobno sprejme uporabnike do 160 kg (v verziji z dvema motorjema) in do 230 kg (v verziji s tremi motorji). To omogoča izjemno močna konstrukcija, ki zagotavlja stabilnost in varnost med uporabo. Ne glede na to, ali gre za starejše osebe, ki imajo težave z gibanjem, ali za posameznike z drugimi posebnimi potrebami, bo Počivalnik Nadia XL zagotovil udobno in varno sedenje ter vstajanje.

Glavna prednost Počivalnika Nadia XL je njegova izjemna prilagodljivost in funkcionalnost. Opremljen je z neodvisnim nagibom hrbtnega naslona in prilagoditvijo opore za noge, kar omogoča uporabnikom, da popolnoma prilagodijo svoj položaj za največje udobje. Poleg tega ima praktično dvigalo za noge, ki olajša dvig nog med sedenjem ali počitkom.

Upravljanje s Počivalnikom Nadia XL je preprosto in intuitivno, kar je še posebej pomembno za starejše uporabnike ali tiste z omejenimi sposobnostmi. S samo nekaj gibi gumbov lahko uporabniki prilagodijo svoj položaj in uživajo v udobnem in varnem sedenju ter vstajanju.

Upravlja se s pomočjo električnih motorjev, ki spuščajo hrbtni naslon, dvigujejo oporo nogam in brez napora dvignejo uporabnika v stoječ položaj s katerega zelo enostavno vstane iz počivalnika.

Ta izjemni Počivalnik je tudi zasnovan s poudarkom na estetiki in udobju. Elegantna oblika in kakovostni materiali zagotavljajo, da se bo Počivalnik Nadia XL lepo prilegal v vsak dom, hkrati pa bo uporabnikom nudil dolgotrajno udobje in podporo.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki