Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Nadia Life je vrhunski naslonjač, ki združuje udobje, funkcionalnost in premišljeno oblikovanje, namenjen izboljšanju kakovosti počitka in udobja uporabnika. Ta inovativni počivalnik je idealna rešitev za vse, ki iščejo udoben in prilagodljiv naslonjač, ki bo olajšal njihovo vsakodnevno življenje.

Glavna prednost Počivalnika Nadia Life je njegova izjemna prilagodljivost in funkcionalnost. Na voljo je v standardni 2-motorni različici z E4 mehanizmom, ki omogoča nastavitev hrbtnega naslona in neodvisno nastavitev nog za maksimalno udobje med počitkom. Poleg tega je na voljo tudi na zahtevo v 2-motorni različici z E5 mehanizmom, ki omogoča še večjo prilagodljivost, vključno z ležalnim položajem, vertikalnim dvigom za mizo ter neodvisno nastavitvijo hrbtnega naslona in nog.

Počivalnik Nadia Life je opremljen s številnimi dodatki, ki dodatno izboljšajo udobje in uporabnost. Standardno je opremljen s 4 kolesi premera 50 mm, ki omogočajo enostavno premikanje po prostoru, ter s potisnim ročajem za še večjo praktičnost. Odstranljivi nasloni za roke olajšajo premikanje osebe in omogočajo lažji dostop do naslonjača.

Ta vrhunski naslonjač je zasnovan tudi s poudarkom na ergonomiji in udobju. Ergonomsko oblikovan naslon za glavo zagotavlja dodatno podporo in udobje med počitkom, medtem ko podpora za spodnji del hrbtenice zagotavlja pravilno držo in preprečuje nelagodje med dolgotrajno uporabo. Tako boste lahko brezskrbno uživali v sproščujočem počitku, ne da bi se morali bati neprijetnih posledic dolgotrajnega sedenja.

S svojo vrhunsko kakovostjo, prilagodljivostjo in udobjem je Počivalnik Nadia Life nepogrešljiv dodatek vsakega doma, še posebej za tiste, ki cenijo udobje, funkcionalnost in premišljeno oblikovanje.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki