Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Počivalnik Marilu Small je popolna rešitev za tiste, ki iščejo udoben naslonjač zmanjšanih dimenzij, ki kljubuje omejenim prostorskim razmeram, hkrati pa zagotavlja maksimalno udobje. Ta inovativni počivalnik je posebej zasnovan za tiste, ki se soočajo s pomanjkanjem prostora, vendar želijo še vedno uživati v udobnem počitku in enostavni uporabi.

Posebnost Počivalnika Marilu Small je v njegovih prilagodljivih naslonih za roke, ki omogočajo spreminjanje naklona, odvisno od preferenc uporabnika. Ti nasloni za roke so izdelani iz posebnega materiala, ki se prilagaja gibom uporabnika, omogočajoč optimalno udobje ne glede na položaj počivanja. S tem dodatkom je počitek v počivalniku še bolj prilagodljiv in udoben, kar omogoča popolno sprostitev in počitek.

Počivalnik Marilu Small je opremljen s sistemom koles kot standardna oprema, kar omogoča enostavno premikanje po prostoru, ne da bi bilo treba počivalnik dvigovati ali potiskati. Zmanjšane dimenzije počivalnika omogočajo namestitev tudi v najmanjše prostore, kot so ozke dnevne sobe ali spalnice, brez da bi žrtvovali udobje ali funkcionalnost.

Posebna funkcija Počivalnika Marilu Small je njegova zmožnost dvigovanja uporabnika do stoječega položaja s pritiskom na gumb. Ta funkcija omogoča osebam, ki imajo težave pri vstajanju, enostavno dvigovanje v stoječ položaj, kar pripomore k ohranjanju njihove samostojnosti in neodvisnosti. S tem počivalnikom lahko posamezniki ohranijo svojo svobodo gibanja in preprečijo morebitne poškodbe ali nezgode pri vstajanju iz naslonjača.

Počivalnik Marilu Small, izdelan v Italiji, združuje najnovejšo tehnologijo in vrhunsko udobje, kar omogoča uporabniku najboljše možno izkušnjo med počitkom. S svojo inovativno zasnovo, ki združuje funkcionalnost, udobje in kompaktnost, je idealna izbira za vse, ki želijo udobno in praktično rešitev za počitek v svojem domu.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki