Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Počivalnik Margherita je vrhunski naslonjač, zasnovan posebej za osebe, ki imajo težave s premikanjem in potrebujejo dodatno podporo pri vstajanju. Ta eleganten naslonjač združuje udobje, funkcionalnost in vrhunsko prilagodljivost, kar omogoča udobno in enostavno uporabo za vsakogar, ki si želi ohraniti svojo samostojnost in udobje v vsakdanjem življenju.

Glavna prednost Počivalnika Margherita je njegova funkcija “pomaga vstati”, ki omogoča uporabnikom, da se s pritiskom na gumb počasi dvignejo v stoječ položaj. Ta funkcija je izjemno koristna za osebe, ki imajo težave pri vstajanju iz sedečega položaja, saj omogoča enostavno in nežno dvigovanje brez dodatnega napora. S tem Počivalnik Margherita omogoča uporabnikom, da ohranijo svojo samostojnost in neodvisnost ter se gibljejo brez težav.

Poleg funkcije “pomaga vstati” Počivalnik Margherita ponuja tudi visokokakovostno udobje in podporo med počitkom. Z visokim hrbtnim naslonom in stranskimi ušesi ter mehko oblazinjenostjo zagotavlja optimalno oporo in udobje za uporabnike vseh starosti. Poleg tega je celoten naslonjač popolnoma prevlečen z zelo mehkim oblazinjenjem, kar dodatno povečuje udobje med uporabo.

Ta naslonjač je idealna izbira za vse starejše osebe, ki se soočajo s težavami pri gibanju ali imajo težave s sklepi. Njegova funkcionalnost, udobje in prilagodljivost omogočajo udobno in varno uporabo za vse uporabnike, ne glede na njihove posebne potrebe.

Tehnični podatki