Počivalnik Lady Slim Plus

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Lady Slim Plus je izjemen in inovativen izdelek, ki prinaša udobje in funkcionalnost v vsak dom. Zasnovan je bil z mislijo na potrebe starejših in tistih z omejenimi gibčnostmi, vendar je primeren za vse, ki cenijo udobno sedenje in enostavno vstajanje. S svojim elegantnim dizajnom in vrhunsko izdelavo predstavlja idealno kombinacijo estetike in praktičnosti.

Eden od glavnih razlogov, zakaj se ljudje odločajo za počivalnik Lady Slim Plus, je njegova sposobnost, da olajša vsakodnevne naloge. S pomočjo električnega motorja je mogoče enostavno prilagoditi položaj sedeža, naslona in opore za noge, kar omogoča uporabnikom, da hitro in brez napora najdejo najbolj udoben položaj. To je še posebej koristno za starejše osebe, ki imajo težave pri gibanju, saj lahko počivalnik Lady Slim Plus pomaga pri preprostem premikanju med sedečim in stoječim položajem.

Poleg svoje funkcionalnosti počivalnik Lady Slim Plus navdušuje tudi s svojim udobnim oblazinjenjem in ergonomskim dizajnom. Dodatno oblazinjeni nasloni za roke  zagotavljajo dodatno oporo in udobje med sedenjem, medtem ko je tkanina, odporna proti madežem, enostavna za čiščenje in vzdrževanje. S svojimi mehkimi, dobro razporejenimi linijami se ta počivalnik lepo prilega vsakemu okolju, ne da bi zavzel preveč prostora, zato je idealna izbira za tiste, ki živijo v manjših stanovanjih ali hišah.

Različica z dvema motorjema, ki omogoča neodvisno gibanje naslona in nožnega dela. Slednja možnost omogoča še boljšo prilagodljivost in udobje, saj lahko uporabnik natančno nastavi položaj po svojih željah in potrebah.

Vzdrževanje počivalnika Lady Slim Plus je preprosto, saj je tkanina odporna proti madežem in enostavna za čiščenje. Redno čiščenje s krpo in nežnim čistilom bo ohranilo počivalnik v odličnem stanju in zagotovilo dolgotrajno uporabo.

V zaključku, počivalnik Lady Slim Plus je odlična izbira za vse, ki iščejo udobje, funkcionalnost in estetiko v enem izdelku. Z njegovo pomočjo boste lahko uživali v sproščujočem sedenju in enostavnem vstajanju, ne glede na starost ali fizično kondicijo. Zanesljiv, udoben in eleganten – počivalnik Lady Slim Plus je nepogrešljiv kos pohištva v vsakem domu.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki