Počivalnik Lady Comfort Slim

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Lady Comfort Slim je moderen, funkcionalen in izjemno udoben naslanjač, zasnovan posebej za starejše in tiste, ki želijo maksimalno udobje v omejenem prostoru. Ta inovativen počivalnik je opremljen z električnim motorjem, ki omogoča enostavno prilagajanje položaja naslona in opore za noge, kar olajša dvigovanje in usedanje ter zagotavlja neprimerljivo udobje pri počitku in sprostitvi.

Enosed Lady Comfort Slim je posebej priporočljiv za starejše osebe, ki imajo težave pri gibanju ali bolečine v sklepih, saj omogoča lažje vstajanje in sedenje. Ta počivalnik je tudi odlična izbira za preprosto domačo sprostitev, saj uporabniku omogoča, da se popolnoma sprosti in uživa v udobju lastnega doma.

Z električnim motorjem je upravljanje počivalnika izjemno preprosto. Hrbtni naslon se lahko spusti skoraj vodoravno, kar omogoča popolno sprostitev in udobje med počitkom. Poleg tega počivalnik omogoča tudi dvigovanje uporabnika v stoječ položaj brez večjega napora, kar olajša vstajanje iz počivalnika.

Na voljo sta dve različici počivalnika. Prva različica vključuje en motor, ki uravnava tako naslon kot tudi nožni del. Druga različica pa je opremljena z dvema motorjema, kar omogoča neodvisno gibanje naslona in nožnega dela. Počivalnik z dvema motorjema zagotavlja še boljšo prilagodljivost in udobje, saj omogoča individualno nastavitev sedeža glede na želje in potrebe uporabnika.

Ne glede na izbrano različico, počivalnik Lady Comfort Slim zagotavlja maksimalno udobje in praktičnost. Na voljo je tudi v različnih barvah, da se lahko prilagodi vsakemu domačemu okolju in stilu.

 

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki