Multifunkcijski pripravljavec zdravil

Na zalogi
Predvidena dostava do 23. 7. 2024
Šifra izdelka: 3995
Količina:
16,27
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 23. 7. 2024
Šifra izdelka: 3995
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Multifunkcijski pripravljavec zdravil je vsestransko orodje, namenjeno poenostavljanju jemanja zdravil za posameznike vseh starosti. Njegova intuitivna zasnova in večfunkcionalnost ga naredita nepogrešljiv pripomoček za upravljanje vsakodnevnih rutin jemanja tablet.

Ta kompakten pripomoček se ponaša s petimi bistvenimi funkcijami, vse usmerjene v izboljšanje procesa jemanja tablet. Opremljen s prelomilcem tablet, omogoča uporabnikom natančno deljenje tablet na manjše odmerke, zagotavljajoč natančno jemanje zdravil. Funkcija potisnika tablet olajša rokovanje in pozicioniranje tablet, zmanjšuje tveganje padanja ali izgube tablet.

Poleg tega funkcija drobilnika tablet omogoča breznaporno drobljenje tablet, idealno za posameznike, ki imajo težave s požiranjem celih tablet. S pretvorbo tablet v fino prašno obliko olajša dajanje zdravil in jih naredi bolj okusne. Dodatno vgrajen vodni lonček odpravlja potrebo po ločenih posodah za pitje, zagotavljajoč priročnost in poenostavljanje procesa.

Za nadaljnje izboljšanje organizacije in prenosljivosti strojčka za tablete je vključena majhna predalčka za tablete, ki omogoča shranjevanje in prenašanje tablet za enostavno uporabo na poti. Ne glede na to, ali ste doma ali na potovanju, ta kompaktni spremljevalec zagotavlja, da so zdravila vedno dostopna in obvladljiva.

Strojček za tablete je še posebej koristen za starejše osebe in posameznike z omejeno gibljivostjo ali kognitivnimi težavami, saj ponuja uporabniku prijazno rešitev za upravljanje zdravil. Njegovo enostavno delovanje in ergonomska zasnova zadovoljita potrebe različnih uporabnikov, spodbujajoč neodvisnost in mirno misel.

Z različnimi praktičnimi funkcijami strojčka za tablete ta ni le priročnost, ampak nujnost za vse, ki si želijo poenostaviti svojo rutino jemanja zdravil. Od poenostavitve deljenja tablet do olajšanja jemanja zdravil na poti ta vsestranski pripomoček uporabnikom omogoča, da z lahkoto prevzamejo nadzor nad svojim zdravjem.