Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za moške Molicare MEN PAD

Vložki za moške Molicare MEN PAD

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1183 - Moška predloga za srednjo inko. vpojnost vsaj 600 ml
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za moške MoliCare Premium MEN PAD so skrbno zasnovani, da omogočajo maksimalno zaščito in udobje moškim, ki se soočajo z urinsko inkontinenco. Ta izdelek je izdelan z mislijo na anatomijo moškega telesa, zaradi česar se popolnoma prilega in zagotavlja diskretno uporabo. S posebno tehnologijo izjemne vpojnosti ti vložki učinkovito zadržijo vlago, kar pripomore k ohranjanju suhosti in občutka svežine skozi ves dan.

Izdelek vključuje nevtralizator vonjav, ki aktivno deluje proti neprijetnim vonjavam, in sicer tako, da jih ne prekrije, temveč jih nevtralizira. Ta lastnost je ključna za ohranjanje samozavesti in dostojanstva uporabnikov. Vložki so oblikovani tako, da omogočajo prost pretok zraka, kar zmanjšuje možnost draženja kože in zagotavlja dodatno udobje pri daljši uporabi.

MoliCare Premium MEN PAD vložki so idealni za moške, ki si želijo diskretne rešitve pri obvladovanju urinske inkontinence. Njihova diskretna zasnova omogoča, da jih nosite pod običajnimi oblačili, ne da bi bili vidni ali opazni. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo, tako doma kot tudi na poti, kar moškim omogoča, da ostanejo aktivni in samozavestni brez skrbi o morebitnih nezgodah.

Zahvaljujoč napredni tehnologiji in visokokakovostnim materialom, ti vložki zagotavljajo optimalno zaščito, varnost in udobje. So enostavni za uporabo in zagotavljajo zanesljivo zaščito, ki si jo moški zaslužijo v katerikoli situaciji.