Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Dihala / Masažni aparat BioComfort z različnimi nastavki

Masažni aparat BioComfort z različnimi nastavki

Na zalogi
Predvidena dostava do 23. 5. 2024
Šifra izdelka: 1197
Količina:
386,75
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 23. 5. 2024
Šifra izdelka: 1197
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Masažni aparat BioComfort z različnimi nastavki

Zaradi bolečin v hrbtu, sklepih ali zaradi artritisa je obisk ustreznega zdravnika težaven in predvsem zamuden. Z masažnim aparatom lahko bolečine odpravite kar na vašem domu.

Iščete masažni aparat, ki ga uporabljajo profesionalci?

Izkušnje in znanja o terapiji s kroglično masažo so pomagale, da si lahko uporabniki vseh starostnih skupin, ki uporabljajo masažni aparat, povrnejo bolj mobilno, neboleče in aktivno življenje.

Tukaj je nekaj prednosti, ki so jih navedli redni uporabniki masažnega aparata. Veliko uporabnikov je namreč izrazilo, da je bil masažni aparat koristen pri številnih težavah.

Te prednosti vključujejo odpravo artritisa, bolečin v hrbtu in vratu, burzitis bolezni, visokega krvnega tlaka, celulita, krčev, diabetesa, fibromialgije, protina, bolezni sklepov, migren, težav s prostato, polimialgije, napetosti, išias, sindroma zapestnega kanala, tinnitusa (bolezen sluha), ujetih živcev, teniškega in golf komolca.

Profesionalni masažni aparat proizvajalca BioComfort pomaga fizioterapevtom, da z masažo pomagajo pacientu pri izkašljevanju sekreta iz dihalnih poti. Komplet vsebuje različne nastavke za masažo različnih delov telesa.

Nosilna torba lahko masažni aparat varno drži v številnih pozicijah. Tako lahko opravljate vsakdanje aktivnosti kot so gledanje televizije, branje ali ročna dela. Ergonomičen dizajn omogoča praktično enoročno uporabo, različni dodatki pa masažo po vaši meri.

Močan 45 vaten motor ustvari 2,870 obratov na minuto. Motor je tih in ni moteč za ostale ljudi. Številni dodatki omogočajo vrsto terapevtskih uporab za lasišče, refleksologijo, kozmetične težave ter globoko masažo. Mehka blazinica z rahlo grobo površino ter blazinica s kroglično površino se enostavno namestita na osnovno ploščo, robovi pa se prilegajo zarezam. Rahlo ukrivljena kozmetična gobica kot tudi ostali dodatki za globoko masažo so narejeni iz kvalitetnega nerjavečega jekla ter se dobro prilegajo v osnovno ploščo izdelka.