Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Prav vsi, vsak dan, dan za dnem potujemo. Včasih potujemo na počitnice, včasih samo na dnevni oddih, največkrat pa kar v službo, šolo in po dnevnih opravilih.

Veliko smo na nogah, kadar pa ne hodimo naokoli sedimo za mizo. Naše noge s tem nosijo našo težo in na podlagi tega je obremenjeno tudi naše ožilje.

Ko pridemo zvečer domov in se ustavimo občutimo težke, boleče, zatečene noge.

Naših opravil ne moremo prestaviti, lahko pa poskrbimo za preventivno uporabo kompresijskih nogavic s katerimi si bomo olajšali dan in omogočili lepe večere brez bolečih in oteklih nog.

Primerne za gospe in gospode.

Dokolenke TRAVENO so odlična zaščita proti globoki venski trombozi. Nežna, dovolj močna in pravilno stopnjevana kompresija (18 mmHg) izboljša pretok krvi in preprečuje nastanek edemov.

Meryl Skinlife tkanina z mikrovlakni diha in ohranja naravno bakterijsko floro kože, preprečuje neprijeten vonj in alergije.

Posebno tkanje pod kolenom preprečuje drsenje in stiskanje.

Neverjetno mehak otip, nizki, ravni šivi in mehak zaključek pri prstih omogočajo optimalno udobje tudi za zelo občutljive noge.

Medicinsko učinkovite, kakovostne, modne in praktične dokolenke za moške in ženske – po pranju se posušijo trikrat hitreje kot bombažne nogavice.