Invalidski voziček Steelman Start

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0504 - Voziček na ročni pogon standardni
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS na dan
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Invalidski voziček Steelman Start je zanesljiv in trpežen pripomoček, zasnovan za izboljšanje mobilnosti in samostojnosti uporabnikov. Ta klasični voziček na ročni pogon je izjemno vsestranski, saj je zaradi robustnih in velikih koles primeren za uporabo tako v notranjih prostorih kot na prostem. Njegova zasnova omogoča uporabnikom, da se samostojno in udobno premikajo po različnih površinah.

Voziček Steelman Start je opremljen s številnimi funkcionalnostmi, ki olajšajo vsakdanje življenje. Kolesa vozička so polna, kar preprečuje tveganje za predrtje in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Prav tako je možno kolesa, naslone za roke in stopalke hitro in enostavno odstraniti, kar olajša transport vozička v avtomobilu ali shranjevanje doma.

Za dodatno udobje sta naslon in sedež obdana s pralnim najlonom, ki ne samo da zagotavlja enostavno čiščenje, ampak tudi poveča vzdržljivost materiala. Ta material omogoča, da je voziček vedno čist in prijeten za uporabo.

Za naše stranke, ki iščejo zanesljivo rešitev za ohranjanje samostojnosti kljub omejeni mobilnosti, je Invalidski voziček Steelman Start odlična izbira. Njegova enostavna uporaba in možnost prilagoditve poskrbijo, da je voziček idealen za vsakodnevno uporabo in prilagodljiv za različne življenjske sloge.

Tehnični podatki