Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Invalidski voziček Seal

Invalidski voziček Seal

Na zalogi
Predvidena dostava do 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 5605
Količina:
196,40
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0504 - Voziček na ročni pogon standardni
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 5605
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Invalidski voziček Seal je vrhunski pripomoček, zasnovan za udobno mobilnost in samostojnost tudi pri omejeni gibljivosti. Namenjen je vsem, ki potrebujejo zanesljiv, stabilen in enostaven voziček za vsakodnevno uporabo.

Glavna prednost vozička Seal je njegova serijska opremljenost z zavorami na ročkah, kar zagotavlja dodatno varnost in nadzor med premikanjem. To je še posebej pomembno za uporabnike, ki iščejo voziček s preprostim in zanesljivim mehanizmom za zaviranje. Voziček Seal je tudi opremljen s polnimi kolesi, ki zagotavljajo dober oprijem in enostavno premikanje po različnih površinah, tako znotraj kot zunaj.

Kot dodatek je na voljo možnost pridobitve koles proti prevračanju, kar še dodatno poveča stabilnost vozička na neravnih terenih ali med manevriranjem po ovirah. Zložljivi nasloni za roke olajšajo prehod med vozičkom in drugimi površinami ter omogočajo enostavno shranjevanje, ko voziček ni v uporabi.

Invalidski voziček Seal je idealna izbira za vse, ki iščejo varčen, varen in funkcionalen voziček za samostojno gibanje in neodvisnost v vsakdanjem življenju. Z njegovimi naprednimi funkcijami in zanesljivostjo je prilagojen potrebam uporabnikov, ki cenijo udobje in varnost pri vsakodnevnih opravilih.

Tehnični podatki