Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Hlačne plenice Attends Pull-Ons

Hlačne plenice Attends Pull-Ons

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1112 - Mobilne neprepustne hlačke - obseg pasu do 65 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Hlačne plenice Attends Pull-Ons predstavljajo revolucionarno rešitev za osebe, ki se soočajo z izzivi inkontinence, a želijo ohraniti svoj aktivni življenjski slog. Zasnovane so z mislijo na uporabnike, ki se še vedno samostojno odpravijo na stranišče, včasih pa se zgodi, da ne uspejo priti pravočasno ali jim malo uide med potjo. Ti inovativni izdelki združujejo funkcionalnost običajnih spodnjih hlač z dodatno zaščito, ki jo potrebujejo ljudje z različnimi stopnjami inkontinence.

Attends Pull-Ons se odlikujejo po enostavnosti uporabe, saj jih oblečemo in slečemo podobno kot navadno spodnje perilo. Njihova univerzalna oblika je primerna tako za moške kot za ženske, nudijo pa tudi prilagodljivost in udobje pri nošenju. Z vpojno sredico učinkovito zmanjšujejo tveganje neželenega puščanja, hkrati pa preprečujejo neprijetne vonjave in zagotavljajo, da koža ostane suha.

Za dodatno praktičnost so opremljene z indikatorjem mokrote, ki uporabnikom pomaga prepoznati, kdaj je čas za zamenjavo plenice, ter stranskimi razparanostmi za lažjo odstranitev. Izdelek je namenjen uporabnikom s srednjo, težko in zelo težko stopnjo inkontinence, pri čemer so na voljo različne stopnje vpojnosti (med 4 in 10), kar omogoča individualno prilagajanje potrebam vsakega posameznika.

Za pravilno izbiro velikosti je ključnega pomena natančno merjenje bokev in pasu ter izbira večje od obeh meritev, kar zagotavlja optimalno prileganje in udobje pri nošenju. Hlačne plenice Attends Pull-Ons so tako odlična izbira za tiste, ki si želijo ohraniti svojo samostojnost in dostojanstvo kljub izzivom, ki jih prinaša inkontinenca.