Na zalogi
Predvidena dostava do 16. 4. 2024
Šifra izdelka: 4978
Količina:
58,98
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 16. 4. 2024
Šifra izdelka: 4978
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Ali tudi vi kdaj počnete vse žive “bedarije” v želji, da si ogrejete svoje mrzle noge?​

Od zamudnega namakanja v vroči kopeli, do neskončnega kupovanja toplih nogavic in tiščanja stopal k radiatorju.

Saj ni čudno, prezebla stopala lahko namreč povzročijo resne poškodbe na tvoji koži in vodijo celo do ozeblin. Ko se vaše telo bori z nizkimi temperaturami se lahko začnejo izločati tudi hormoni stresa.

Grelec za noge poleg tega, da poskrbi za topla in sproščena stopala in pomaga pri odpravljanju bolečin ter utrujenosti v nogah, pa ima še nekatere druge prednosti.

1… Mehka, snemljiva in pralna notranjost vam zagotavlja blagodejno in pomirjajočo toplino v mrzlih dneh in ob večerih, ko uživate pred vašo najljubšo tv nadaljevanko.

2… Takojšnji učinek gretja… Le trenutek po tem, ko grelnik prižgeš in vanj udobno namestiš svoja stopala, že začutiš prijetno toplino.

3… Enostavna uporaba. Ima priročno stikalo, s pomočjo katerega izbereš točno tisto temperaturo, ki si jo želite – od blagega poletnega večera do puščavske vročine.

4… Nobenega tveganja… Grelnik se samodejno izključi po 90 minutah delovanja in s tem prepreči pregrevanje naprave in vaših stopal.

5… Praktičen je za uporabo. Lahko ga uporabljate kjerkoli in kadarkoli si zaželite malce razvajanja in topline – pred televizijo, za računalnikom, ob branju svoje najljubše knjige in celo v postelji.

6… Ima blagodejen učinek na vaše počutje in čustveno stanje, saj vam omogoča takojšnjo sprostitev.

Grelnik za noge iz izjemno mehkih, prijetnih materialov (Oeko-Tex standard 100), ki dihajo, nudijo izbiro med tremi jakostmi oddajanja toplote z upravljalnikom z LED zaslonom. Vgrajen je varnostni sistem proti pregrevanju. Odstranljiva, pralna obloga. Samodejni izklop po 90 minutah. Velikost: do številke stopal 46. 3 leta garancije.

Tehnični podatki