Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Električni invalidski voziček P36

Električni invalidski voziček P36

Po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra izdelka: 5230
Količina:
4.161,00
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 5230
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Električni invalidski voziček P36 je inovativen pripomoček, zasnovan za izboljšanje mobilnosti in samostojnosti ljudi s telesnimi omejitvami. S svojo lahkotno aluminijasto konstrukcijo je voziček prenosljiv in praktičen za uporabo v različnih okoljih. Omogoča uporabnikom udobno vožnjo tako doma kot na prostem, saj se enostavno zloži v nekaj gibov, kar olajša shranjevanje in prevoz.

Električni invalidski voziček P36 je opremljen z litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja visoko avtonomijo in zanesljivo delovanje. Odstranljivo ohišje baterije omogoča polnjenje tudi zunaj vozička, kar uporabnikom omogoča večjo prilagodljivost in neodvisnost pri oskrbi z energijo.

Sedež z zložljivim naslonjalom, opremljenim z zložljivimi in širino-prilagodljivimi naslonjali za roke, zagotavlja udobno in prilagojeno sedenje. Poleg tega so voziček opremili s sprednjimi in zadnjimi LED lučmi ter štirimi pnevmatskimi kolesi, ki omogočajo stabilno vožnjo na različnih površinah.

Joystick za upravljanje je mogoče namestiti tako na desni kot levi naslonjalo za roke, kar uporabnikom omogoča večjo prilagodljivost glede na njihove preference in potrebe. Z odlično manevrirnostjo tudi v zaprtih prostorih je električni invalidski voziček P36 idealna izbira za tiste, ki želijo ohraniti neodvisnost in mobilnost v vsakdanjem življenju.

Tehnični podatki