Držalo za palico za invalidski voziček

Na zalogi
Predvidena dostava do 17. 6. 2024
Šifra izdelka: 4003
Količina:
12,20
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 17. 6. 2024
Šifra izdelka: 4003
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Držalo za palico za invalidski voziček ponuja preprosto rešitev za pritrditev palic ali bergel na hrbtno stran invalidskega vozička, zagotavljajoč enostaven dostop in priročnost za uporabnike. Zasnovano s praktičnostjo in enostavnostjo uporabe, to držalo odpravlja skrb, kam postaviti palice ali bergle, ko niso v uporabi, uporabnikom z mobilnimi pripomočki pa omogoča svobodo, da jih varno prenašajo.

S premerom 22,2 mm to držalo ustreza večini standardnih palic in bergel, zagotavljajoč varno prileganje med transportom. Njegova trdna konstrukcija in varni mehanizem pritrditve zagotavljata, da palice ali bergle ostanejo na mestu tudi na neravnem terenu, uporabnikom vozičkov pa nudita mirnost.

Glavni namen držala za palico za invalidski voziček je izboljšati mobilnost in neodvisnost uporabnikov invalidskih vozičkov, ki se tudi zanašajo na palice ali bergle za podporo. Z varnim pritrditvijo teh pripomočkov za mobilnost na invalidski voziček lahko uporabniki enostavno prenašajo brez potrebe po dodatni pomoči, kar spodbuja večjo avtonomijo in priročnost pri dnevnih dejavnostih.

Ne glede na to, ali se spopadajo z gnečo, premagujejo neravno teren ali se preprosto premikajo iz enega kraja na drugega, lahko uporabniki invalidskih vozičkov koristijo dostopnost in priročnost, ki ju zagotavlja držalo za palico. Z ohranjanjem palic ali bergel v dosegljivi bližini lahko uporabniki ohranjajo svojo mobilnost in stabilnost med uporabo invalidskega vozička, zagotavljajoč varnejšo in udobnejšo izkušnjo na splošno.

Skupno gledano je držalo za palico za invalidski voziček praktičen in bistven dodatek za uporabnike invalidskih vozičkov, ki se tudi zanašajo na palice ali bergle za podporo. Njegova preprosta, a učinkovita zasnova zagotavlja priročno rešitev za prenašanje mobilnih pripomočkov, izboljšuje celotno mobilnost in neodvisnost uporabnikov.