Blazina za sedež Comfy II

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0802 - Blazina za sedež
Doplačilo nadstandarda
86,43
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Blazina za sedež Comfy II je revolucionarna v svoji prilagodljivosti, saj omogoča popolno prilagajanje posameznikovim potrebam preko uravnavanja količine zraka. Ta inovativna lastnost ne le pomirja, temveč tudi razbremeni pritisk, ki ga doživlja uporabnik v sedečem položaju.

Medtem ko mnoge blazine za sedež ponujajo določeno udobje, je Blazina za sedež Comfy II resnično na naslednji ravni. Zasnovana je za zagotavljanje optimalne podpore in razbremenitve pritiska na telo med dolgotrajnim sedenjem. Njen mehak in udoben material ter posebna oblika omogočajo enakomerno porazdelitev teže telesa, kar zmanjšuje tveganje za nastanek preležanin. S to blazino lahko udobno sedite dlje časa, ne da bi se morali skrbeti za morebitne poškodbe ali nelagodje.

Vendar pa udobje ni edina prednost te blazine. Pomembno je tudi, da se zavedamo preventivnih ukrepov za preprečevanje preležanin. Redno spreminjanje položaja telesa na blazini, podobno kot pri vzmetnici, je ključnega pomena. Priporočljivo je vsake tri ure spremeniti položaj, da se prepreči pritisk na iste točke telesa. Poleg tega je pri sedenju na blazini pomembno redno vstajati, da se ohranja pravilen krvni obtok in preprečuje stiskanje krvnih žil.

Blazina za sedež Comfy II je na voljo skupaj z dodatki, ki še dodatno izboljšajo njeno uporabnost. Raztegljiva prevleka zagotavlja enostavno čiščenje in vzdrževanje, ravno tako pa je na voljo ročna zračna črpalka, s katero uravnavate zračno blazino, ki omogoča hitro prilagajanje udobja po vaših željah.

Z Blazino za sedež Comfy II in njenimi dodatki lahko končno dosežete optimalno udobje in podporo med sedenjem, hkrati pa poskrbite za zdravje svojega telesa in preprečite morebitne težave s preležaninami.

 

Tehnični podatki